Lumi maas ning mida targemat ikka teha kui nokitseda oma mudelite kallal
Stanged said siis külge liimitud

Abiks jällegi näpitsad (siiani mõtlen, et kuidas enne ilma nendeta hakkama sain

)
Kui juba natuke tegin kere kallal omaloomingut siis mõtlesin, et teeks veits veel. 1:1 Corvette-l on uste peal, klaasi ääres ka väiksed kroomliistud mis sellel mudelil ettenähtud ei ole. Väike detail küll, aga mulle see liist meeldib

Seega otsustasin, et lisan oma mudelile ka. Õige oleks lisada 2 peenikest liistu kõrvuti, aga ma nii proff ei ole. Seega teen ainult ühe.
Kui stange oli ära kuivanud ning ilusti kinni siis alustasin lihvimisega. Natuke häiris ka, et kere ja stange vahel puudus ilus sirge joon. Mis siis ikka - haarasin graveerija ja teibi. Kõigepealt tõmbasin teibi joonele võimalikult lähedale
Seejärel tõmbasin jooned üle
Ja lõpuks panin natuke ka kiiresti kuivavat tamiya liimi, et jooned puhtad jääksid

Sai päris okei isegi
Edasi tõmbasin ka kõik muud paneelivahed graveerijaga üle

Pole just harukordne kui saab käkki keeratud ning graveerija vahest välja hüppab nii, et tõmbab kriimu kohta kuhu ei peaks. Varem möllasin pahtlite ja lihvimistega - nüüd lihtsalt olen vedelamat superliimi hambatikuga peale määrinud. Saab kõvasti lihtsamalt jutid korda
Edasi siis katus

Sellel konkreetsel mudelil on ka läbipaistvad T-top katusepaneelid kaasas. Aventadorist õppisin, et kui otseselt ei ole soovi neid paneele mudeli külge liimida siis on nad parajad hädad. Väike raputus ja vajuvad paigast ära. Seega otsustasin, et ma liimin nad kokku. Hiljem värvin nad nagunii kerevärvi seega ei ole ka nii tähtis, et läbipaistvus säiliks või liimijälg väga minimaalselt oleks. Aga klassikalise revelli puhul ei ole nad ideaalselt sirged. Seega liimima peab neid kere küljes - vastasel juhul ei istu ta hiljem elusees ilusti sirgelt katusel. Mis siis ikka - kerele igaksjuhuks teip peale
Siis tükk aega lihvimist ja sobitamist kuniks paneelid omavahel kokku istuvad. Siis tamiya liimi vahele ja hoida paneele katusel niikaua kui liim kuivanud on.
Venitasin ka väiksed triibud üleliigsest plastikust millest teen hiljem ka katusepaneeli äärde kroomliistu.
Väheke leiutasin veel omaloomingut

Originaalis on kapotialune sellel ka veits mannetu ning veits võiks rohkem sisu olla. Kuna ma väga osav just ei ole 0-st igast asjade leiutamises siis mõtlesin, et proovin vähemalt paisupaagi teha nii hästi kui oskan. Võtsin suvalise tüki plastikut (oli äkki Porsche ehitusest ülejäänud resti nurk)
Viilisin ja lihvisin niikaua kui sain sellise junni

Liimisin selle liistude venitamisest ülejäänud jupi külge ja jätsin kuivama
Kui liim kuivanud siis lõikasin lihtsalt jupi parajaks ja lihvisin lamedaks

Peaks siis olema paisupaagi kork
Sai päris lahe isegi

Hiljem selgub kas jätan välja või võtan kasutusse.