'78 Chevrolet Corvette

autod, bussid, veokid
Vasta
simo5555
Elukoht: Tartu

'78 Chevrolet Corvette

Postitus Postitas simo5555 »

:D Tere jälle!

Kuna Indrek ehitab Corvette't siis ei saa ma ka alla jääda. Tegelikult on mul suurem eesmärk kõigist põlvkonnast üks Corvette omale riiulisse ühel hetkel seisma saada :D Eks näis kuidas sellega läheb.

Tulles mudeli juurde siis seekord 78 aasta oma :D '58 aasta oma on minu arvates küll kõige stiilsem, aga seda mudelit mul kahjuks ei ole (veel). Mudel ise siis revelli oma. Otsest nägemust ei ole, aga tõenäoliselt üritan jälle näituseauto laadset asja teha :D Eks näis mis välja tuleb.
Pilt
simo5555

Re: '78 Chevrolet Corvette

Aitab laisklemisest :D Aeg mudeliehitusega pihta hakata.

Otsustasin seekord, et ehitan mudeli täiesti stockina. Veits pettumus on, et komplektis on esimesed päevatuled stangega koos :D
Pilt

Mulle kohe üldse see ei meeldi :D seega võtsin puuri ja puurisin rida auke
Pilt

Ning seejärel lõikasin tule välja :D
Pilt

Tulemuseks kõvasti ilusam nina :D Leiutan sinna aukudesse hiljem mingid tuled ka.
Pilt

Edasi värvisin natuke ka mootoriruumi ja põhjaalust :D Kasutasin seekord jälle fantaasiat ning värvisin mootoriploki punaseks. Tõenäoliselt teen mootoriruumi midagi sarnaseks nagu oma viimase Impala ehitusel tegin :D
Pilt

Salong tuleb siis klassikaline must :D Sellega sai ka vaikselt algust tehtud
Pilt
Simmtann

Postitus Postitas Simmtann »

Sellel erimudelil oli originaalis eriti uhke hõbedase nahaga tuba. Korralik bling.
simo5555

Simmtann kirjutas: 10. 11. 2025 0:04 Sellel erimudelil oli originaalis eriti uhke hõbedase nahaga tuba. Korralik bling.
Auto on pärit ju ikkagi disko kuldajastust kus sädelevad kerad ja laiad püksid olid moes :D

Väike update ka :D Kuidas saada krevetile esituled?

1) Kõigepealt teibi auk kinni ja värvi harilikuga üle (eestpoolt on parem, aga sellel konkreetsel mudelil oli tagumine külg mugavam)
Pilt

2) Siis lõika teip õigesse mõõtu ja kleebi jupikarbist leitud suvalisele esitulele
Pilt

3) Siis lihvi ja sobita, lihvi ja sobita niikaua kui klaas auku istub :D
Pilt

4) Ja korda ka teisel poolel :D
Pilt

5) Siis kleebi tagakülgedele suvalised plastikust lapakad (minu puhul siis aventadori tagaluugi ülejääk :D )
Pilt

6) Ja saadki mudelile esituled :D Minu arvates kõvasti parem lahendus kui lihtsalt halliks värvitud stangenurgad.
Pilt
Vasta