Aoshima Vertex Ridge Nissan S15 Silvia 1:24

autod, bussid, veokid
RUF
Elukoht: Harjumaa

Re: Aoshima Vertex Ridge Nissan S15 Silvia 1:24

Postitus Postitas RUF »

Nüüd ratastest, mida tegin selle ehituse raames kaks jooksu. Ühed auto alla ning teised garaaži kaunistusteks.

Mõlemad jooksud tegin valged. Auto alla Zoom On'i Nismo LM GT1'd, mille palusin ühe tolli suuremad printida, kui neil muidu müügis olid. Garaaži kaunistusteks kitiga kaasas olevad Aoshima Volk Racing TE37'd.
Pilt

Kõigepealt dekaalid peale.
Pilt

Pilt

Pilt

Nismodega tulid kaasa ka metallist keskkapsli kleepsud, kus kahjuks peal mingi suvakiri. Teised seda ei näe, mis seal kirjas on, aga mina tean :? Huvitav, miks nad õige kirjaga neid ei tee... Päriselt peaks seal olema kiri RAYS.
Pilt

Pilt

Nüüd oli aeg otsustada, mis värvi Nismode randipoldid teen.
Pilt

Ega ükski valik kohe ahvatlevana ei tundunud. Lõpuks, mitte just kõige enesekindlamana, osutus valituks kuldne. Tagantjärgi olen valikuga rahul.
Pilt

Rattapoldid tegin mustaks.
Pilt

Keskosad barrelite külge.
Pilt

Rehvid peale.
Pilt

Kaks pilti ka valmis TE37'test.
Pilt

Pilt
RUF

Postitus Postitas RUF »

Järgmisena oli aeg klaasid sisse liimida. Kuna Aoshima R34 Skylinel olid klaasid veidi väiksemad kui kere ning päris palju pidi pingestama, et kere ja klaaside vahele pilusid ei jääks, olin ka nüüd valmis ikalduseks. Plaan oli klaasitükk keskelt pooleks lõigata ning mitmes osas liimida. AGA... minu suureks üllatuseks istus Aoshima S15 klaasitükk palju paremini.
Pilt

Esituled.
Pilt

Et realistlikkust võimendada, värvisin lähitulede luubid smoke lakiga üle, suunatuledele lisasin paar kihti tavalist lakki ja kaugtulede pirnide otsad tegin sinise lakiga kokku, et imiteerida "blue vision" pirne.
Pilt

Tuled paika.
Pilt

Klaasid ette.
Pilt

Kuna kapott oli korralikult propelleris, pidi vaeva nägema, et kere küljes see ikkagi enamvähem sirge oleks. Propelleris oli ka teine kapott ja seda kohe karbist võttes. Ka teisel kitil, mille kere lõpuks käiku läks, olid mõlemad kapotid kõverad.
Pilt
RUF

Postitus Postitas RUF »

Tagatulesid oli kitis kaks paari. Ühed, mis tuttavad stock autolt ning mis veidi vanamoodsa välimusega, reljeefse ja värvitud klaasiga. Teised, mis sileda ja värvitu klaasiga ning üleni kroomitud sisuga ehk nn. lexus style. Kuna originaaltuled on tõesti vanamoodsad ning teevad auto vanemaks ja lexus style tuled mulle ei meeldi, üritasin teha omaloomingut. Baastuledeks võtsin ikkagi lexus style tuled, aga kui muidu on need üleni kroomsisuga, siis mina värvisin sisud mustaks. Kui lexus style tuled on tavaliselt läbipaistva klaasiga, siis mina värvisin klaasid punaseks. Kogu mõte selle taga oli saavutada natuke modernsemad tuled ilma lexus style blingblingita.
Pilt

Pilt

Pilt

Kui puhtal kerel istusid klaasid üsna hästi, siis kahkordselt krunditud, värvitud ja lakitud kerel enam tuleklaasid avaustesse minna ei soovinud. Üsna palju pidi servi maha lihvima, mis tekitasid koledad tuhmid ääred tuleklaasidele.
Pilt

Õnneks päästab sellises olukorras väga sileda küünepadjaga tuhmide tuleservade üle lihvimine, mis vist mõeldudki poleerimiseks. Lisaks värvisin need uuesti läikima poleeritud servad punase markeriga üle. Ma usun, et tulemus sai üsna hea arvestades, mis jura ma nende klaasidega lõpuks tegema pidin.
Pilt

Lõpuks ei saa arugi, et ma viiendiku tuleklaasist maha lihvisin :lol:
Pilt
Vasta