Vaatasin, et ma olen ainuke kes on veebruari kuu jooksul siia postitanud

Annan siis väikse update-iga teistele ka eeskuju.
Sain postkastist uue komplekti viile

Tuli tuhin kohe need ka ära katsetada - ütleks, et toimivad väga hästi. Vanat komplekti veel sahtlinurka ei viska, aga enamjaolt hakkan uuemaid kasutama
Edasi siis mudeli juurde

Päris meeldiv on näha jälle detailide rohket komplekti. Esmapilgul tundub vähe kvaliteetsem klassikaline revell. Jupid päris nii hästi kokku ei istu kui nende kõige uuemad mudelid, aga klassikalisest monogrammist on asi kaugel

Jupid tahavad veits tööd, aga ei midagi hullu. Selle mudeli üks eripära on avatav pagasnik. Minu enda eripära on, et mulle see eriti ei meeldi

Avatavast kapotist mulle piisab seega liimin pagasniku juba eos kinni. Pagasniku luuk päris ideaalselt külge ei sobi - veits oli ikka flashi ja muidu kõverusi ka. Seega sai see uue viilikomplektiga ilusti istuma pandud
Kapotiga oli asi lihtsam

Aga see ka nõudis veits tööd
Tegin ka väikse juppide kokkusobitamise. Kuna see mudel päris nii lihtne ei ole, et pane sisu lihtsalt külge siis tahtsin vähe rohkem katsetada
Selle käigus jäi veits häirima istmete ja uksepolstri ühenduskoht

Veits totakas vahe jääb sinna
Seega võtsin veits plastikut ja liimisin uksepolstrile juurde
Jäi nii veits ilusam
Edasi istmete juurde

Veits häirib jälle, et iste on kerega ühes tükis. Puudub igasugune põhjus miks see ei võinud mitmes osas olla. Seega tean juba eos, et selle teipimisega saab parasjagu mässamist olema. Arvestades veel oma salongi värvide lahendust siis ei saa see lihtne olema. Aga kuskilt peab pihta hakkama - seega mõtlesin esmalt jooned üle teha
Istmete vaheline konsool? sai teravamad jooned. Lisaks käisin ka istmete vahed kergelt üle - äkki on hiljem teipimine nii mugavam
Ja lõpuks siis ka armatuurlaud. Originaalil on kõrvalistuja käetoe taga lahe metallist kate

Kahjuks sellel komplektil teist lahendust ei ole kui, et see tuleb värviga teha. Mulle see lahendus väga ei meeldi - tahan selle osa ka fooliumiga teha. Seega sai ka seal graveerijat kasutatud (kõlab lihtsamalt kui see tegelikult oli. Ikka parajalt tuli mässata). Lõpetuseks käisin ka kellade ümbruse graveerijaga üle. Plaanis on armatuur matiks teha ning kellade ümbrus läikivaks. Täpselt nii nagu see pärisautol on