'15 Lamborghini Huracan

autod, bussid, veokid
Vasta
simo5555
Elukoht: Tartu

'15 Lamborghini Huracan

Postitus Postitas simo5555 »

Nonii :D Soojendame end siis tulevase Revuelto ehituseks. Leidsin kapist siis järgmise Lambo (ausõna mul neid rohkem kuskil peidus ei ole....). Gallardo, Murcielago ja Aventador sai kokku pandud seega kolmiku kõrvale sobiks ilusti üks tagasihoidlik Huracan. Seega sai järgmine mudel lauale ette võetud :D

Pilt

Lihtne ja turvaline oleks see oranžiks või punaseks värvida ning lõppenuks lugeda, aga see pole ju lahe. Seega värv ei tule ei oranž ega ka punane :D

Aga eks näis kuidas see välja kukub.
simo5555

Re: '15 Lamborghini Huracan

Eks siis alustame jälle :D Vahest viitsin väiksematest tähelepanekutest ka uuendusi teha (vahest jällegi ei viitsi üldse pilte teha :D ).

Aoshima mudelite üks eripärasi on, et kerepaneelid ei käi alati klassikaliselt külge. Revellil on selles suhtes, et kas stanged on kohe juba kerega ühes tükis või on siis konkreetselt arusaada, et "pane liim siia ja suru kokku". Aoshimal peab natuke nuputama. Seega sai siis jupid kõik lauale laiali laotatud:
Pilt

Teine eripära (mis mulle alati ei meeldi) on, et juhiste järgi peaks stanged ja muud paneelid pärast värvimist kokku liimima. Üritan sellest mitte kinni pidada ning liimin maksimaalselt palju juppe juba enne värvimist külge. Siin pean alati mõtlema, et kas mudel hiljem ka kokku läheb :D Seega eelneb alati igavesti pikk juppide sobitamine ja nuputamine.

Kõikide eelduste kohaselt saan esistange ning küljelaiendid koos akende juures olevad paneelid juba kohe külge liimida. Tagastanget ei saa kuna siis ei saa tagatulesi hiljem külge panna.
Pilt

Teine eripära, mis küll tundub, et puudutab konkreetselt seda komplekti, on väga väiksed paneelide vahed. Tavaliselt aoshimadel on need väga head ning täiendavat süvistamist ei vajagi. Sellel jällegi vajavad need päris palju ületegemist. Jooned on ka väga kitsad - minu 0,2mm scriber on nii nibin-nabin paras. Suure hoolega sai siis jooned kõik üle tõmmatud.
Pilt

Ei ütleks, et oli lihtne. Ühel uksel hüppas tera ka korra välja seega saab hiljem jälle pahtliga majandama hakata (Lamborghinit pahteldada on ka muidugi omaette patt, aga las see olla :D )
Pilt

Lambod on tegelikult üldse väga lahedate kerejoontega :D
Pilt
simo5555

Minu varasematel Aoshima mudelitel oli kõigil mootor puudu siis meeldiva üllatusena on sellel komplektil täismootor kaasas :D
Pilt

Küll mitte väga detailne, aga siiski.
Pilt

Mootoriruumis on see muidugi paras mölakas, aga mis siis :D
Pilt

Aga siiski päris lahe üllatus :D
Pilt
Pilt

Edasi veits keretööd jälle. Küljepeeglid koosnevad sellel kahest tükist (miskipärast). Nägin juba ette ära, et nende liimimine on paras õudus kuubis. Eesmärk on nad ikka sümeetriliselt hiljem kere külge liimida seega tundus hea aeg need kohe kokku liimida.

Kuna päris kere külge neid veel kleepida ei tahtnud siis võtsin ühe plönni sinist kleepenätsu (mul pole õrna aimugi mis selle nimetus on :D - see sinine möks millega kontoris pabereid seinale kleepida saab) ning kleepisin selle kere siseküljele
Pilt

Hoidis peegli jalga päris hästi kere küljes. Nii nad peaksid ka lõpuks liimides jääma
Pilt

Siis sai vaikselt peegel külge pandud ning võimalikult sirgeks aetud (ei olnud päris lihtne töö :D )
Pilt

Ja teisel pool samamoodi :D Pärast kui liim kuiv on, saab peeglid lihtsalt kere küljest lahti tõmmata ja võib värvitöödega alustada.
Pilt
Simmtann

Postitus Postitas Simmtann »

Suurem enamus mudeliste, kes nimetatud toodet kasutavad, on andnud talle nimeks "kontoritatt."
Vasta