Veidi aega tagasi õnnestus mul veel ühe ilusa Nissani veel ilusam versioon koju tuua. Esialgu panin kappi ära. Et küll 10 aasta pärast umbes ehitan

Aga siis sattusin info otsa, et 31 august algab Nissani S seeria autode build off. Lõppkuupäevaks veebruari lõpp. Paar päeva ikka kaalusin, et kas on mõtet nüüd paralleelselt Wildcati ja kahe garaaži ehitamisele veel üks auto ette võtta. Wildcati pausile ei pane, kuna tuhin on suur ja kõik on enda jaoks juba läbi mõeldud. Aga siis jõudsin järelduseni, et isegi kui ma veebruari lõpuks valmis ei saa, siis mõne teise veebruari lõpuks ju ikka saan

Võin ju kaasa sõita ning ehitan ikka samas tempos ja samas stiilis nagu ma seda koguaeg teinud olen. Ja kunagi nagunii plaanis S15 ette võtta. Võitma ei lähe, sest tavaliselt minnakse sellistel võistlustel pööraseks. Mina ehitan ikkagi sellisena, nagu ma seda autot päriselt omada tahaks.
Build offi foto
Pill ise selline
Siis kui ühel mehel juba kere värvitud oli ning uhke dekaaliring peal, olin mina umbes nii kaugel
Kõik vidinad on restilt maha lõigatud. Ootavad lihvi. Aoshima tuuningseeria kitid on sellepärast lahedad, et karbis on mitut sorti juppe ning ehitades on vaba voli valida, mille külge keerad (liimid). Näiteks on kaks antitiiba. Kaks kapotti. Kolm jooksu peegleid. Mina puhastan ja värvin kõik ära. Saab ära kasutada alles jäänud detaile garaaži sisustamisel.