Mis siis ikka

Alustame!
Vaatasin keret siit ja sealt - esmapilgul tundub komplekt sama kvaliteetne olevat kui Revelli põrnikas. Kõvasti üle keskmise hariliku monogrami plastikutega võrreldes. Kuna mul Tamiyaga veel kokkupuudet ei ole siis sellega võrrelda ei oska. Aga midagi halba esmapilgul küll öelda ei ole.
Komplektis on kaasas kahte tüüpi esistangesi - musta esipõllega versioon ning ilma selleta. Enda mudelile valisin esipõllega variandi. Küll, aga jäi häirima, et esipõll on stangega koos ühes tükis ning puudub selge eraldusjoon. Plaan on see hiljem mustaks värvida. Niiet haarasin scriberi ning tegin ise joone juurde

Sai kõvasti parem
Edasi siis kerejooned-uksed. Kerejoonte süvistamine just mul lemmik tegevus ei ole, aga väga rahulikult tehes ei ole kõige hullemgi.
Katuseluugil sai korra küll käkki keerata

Hiljem parandan pahtliga ära
Tagastangel häiris sama asi - puudub selge eraldusjoon musta ja kerevärvi plastiku vahel
Seega tegin joone ise juurde
Edasi katsetasin kuidas tagaluuk külge istub (vihje: mitte eriti hästi)

Ei teagi milles asi - kas midagi on kõver või ongi eripära. Luugi hinged jäävad pinge alla ning luuk jääb poollahti.
Pärast mõningast painutamist ja lihvimist sai luuk juba päris ilusti külge

Natuke saab etteheita luugi sobivust. Ülemised nurgad ideaalselt kokku ei lähe - luuk on natuke liiga lame. Samas on erinevus nii väike, et pärast värvimist see tõenäoliselt välja ei paistagi.
Esitulesi on komplektis niisamuti kahte erinevat variante - Paksem tuleraam ning õhemad klaasid või paksemad klaasid ning õhem tuli (ma Porschedega nii hästi kursis ei ole - pakun, et USA ja EU variandid). Valisin oma mudelile õhema variandi - näeb minusilmis ilusam välja
Tuled said siis ka ette liimitud
Koos esi-ja tagastangega
Ja lõpetuseks sai mootor ka pooleldi kokku liimitud

Ilus detailne mootor tundub olevat