AMT 1970 Buick Wildcat 1:25

autod, bussid, veokid
Vasta
RUF
Elukoht: Harjumaa

AMT 1970 Buick Wildcat 1:25

Postitus Postitas RUF »

Minu esimene USA auto ja ka esimene AMT kit.

Kuigi Top Secreti Skyline veel valmis ei ole ja ilmselt ehitus kestab veel paar kuud, ei suutnud ma uue kitiga enam oodata. Esmapilgul tundus hea lihtne ehitus peale Skyline, sest detaile on karbis võibolla 10 ringis, kuid referents pilte vaadates ja modifikatsioone kirja pannes tuli list üsna pikk.

Värv on olemas ja välja valitud. Kitiga on kaasas erinevad "pinstriped" ja lowrideri temaatilised dekaalid, mis kõik peale lähvad. Wildcat hakkab istuma raam vastu maad. Stiililt hüdraulikaga lowrider pisikeste ratastega.

Soomest õnnestus saada 2007 aasta kit
Pilt

Hetkel peale referentspiltide otsimise, to-do listi alustamise ja erinevate lukuakude puurimise midagi muud teinud ei ole.
Pilt

Pilt

Stiilinäide
Pilt
simo5555
Elukoht: Tartu

Re: AMT 1970 Buick Wildcat 1:25

Postitus Postitas simo5555 »

Jälgin huviga :D Wildcat on üks huvitavama joonega ameerika masinaid. Ühel hetkel loodan omalegi riiulisse ühe sellise saada
RUF

Postitus Postitas RUF »

Vahepeal olen veidi puhanud mudelite ehitamisest ning siis hakkasin garaaži ehitama. Korraks jäi garaaž pausile ning viimased paar päeva olen Wildcati ehitanud. Juhuslikult sattus kätte põhi. Kuna plaan on panna Wildcat alusraamiga vastu maad istuma, siis hakkasin igalt poolt veidi maha lihvima, puurima ja lõikama.

Kõigepealt lihvisin maha summuti pütilt copyright kirjad. Siis sain aru, et pütid tuleks niisama ka õhemaks lihvida. Turritasid kõvasti põhja alt välja.
Pilt

Pilt

Õhendamist tahtis ka eest poolraam. Fotolt on kehva aru saada, kuid mõned mm kindlasti sai maha lihvitud.
Pilt

Pilt

Maha lihvisin ka ühest kohast summutitorusid.
RUF

Postitus Postitas RUF »

Et põhjaraami veidi rohkem kere sisse saada, lõikasin maha kere originaalkinnitused.
Pilt

Lihvisin tagumised koopad ülevalt poolt veidi õhemaks.

BEFORE VS AFTER
Pilt

Pilt

Seda kõike siis sellepärast, et auto visuaalselt istuks küljekarpidega vastu maad. Algselt oli põhjaalune madalamal kui küljekrabid.
RUF

Postitus Postitas RUF »

Edasi lõikasin kere ja põhjavahelised kinnitused lühemaks, et auto põhi ka eest rohkem kere sees istuks. Before VS after.
Pilt

Pilt

Et veidi veel põhja kere sisse saada, lõikasin maha esistange kinnitused. Before VS after.
Pilt

Pilt

Auto põhi ja stanged käivad kere külge kruvidega. Mulle selline lahendus ei meeldi. Päris autol pole ka põhi nelja rämedalt suure kruviga kere küljes kinni :D Kavatsen põhja sees kruviaugud kinni katta. Ees puurisin kruviaugud kere sees suuremaks. Edasi liimisin kruvid esiosas põhja külge, et neid indikaatoritena kasutada - et kus kohas põhi umbes peab istuma. Hiljem katan kruvid pahtli või millegi taolisega.
Pilt

Pilt

Pilt
RUF

Postitus Postitas RUF »

Enne istus auto selliselt. Pildilt on näha, kuidas põhi ulatub küljekarbist allapoole.
Pilt

Siin fotol ei ole küll klaasitükki, salongi ja stangesid, kuid nüüdsest istub auto selliselt - küljekarbid vastu maad.
Pilt
RUF

Postitus Postitas RUF »

Väike stiilinäide 8)

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt