Revelli audi R8 siis seekord. Üks esimesi mudeleid mis sai väga ammu üritatud kokku panna kuid ebaõnnestus totaalselt. Proovin siis nüüd 13 aastat hiljem uuesti - äkki õnnestub nüüd paremini

Suur tänu
Suur tänuSimmtann kirjutas: 21. 04. 2025 10:56 Audi R8 ise ei ole minu meelest just eriti ilus auto. Lisaks on revell suutnud selle mudeli karbi nii eba-apetiitseks joonistada, et peale vaadates ei kruvi ühtegi positiivset emotsiooni üles. Kui siia juurde panna veel Revelli ratta osaskonna kümnendite pikkune traditsioon kõik rattad kuidagi numbrivõrra pisikesed ja lutsutatud servadega teha ning üle kroomida, saab kokku komplekti, millest ei ootaks, et keegi võib viisaka mudeli toota. Aga nagu juuresolevalt piltilt näha, on see hea tahtmise olemasolul täiesti võimalik. Kuigi mulle väga meeldivad originaal velgedega autod, siis siin ehk oleks kroomi eeladamine ja grammi tumedamas toonis ülevärv natukene päeva päästnud. Samamoodi summutiotsad võiksid pisukese järeleaitamistunni järgselt üldilmet palju realistlikumaks muuta. Sellegipoolest väga tubli tulem ja ma ei väsi selle tempo üle imestamast.
Tanel