Aoshima Lamborghini Aventador Roadster

autod, bussid, veokid
Vasta
simo5555
Elukoht: Tartu

Aoshima Lamborghini Aventador Roadster

Postitus Postitas simo5555 »

:D Laual järgmine mudel - seekord mõtlesin, et piinan end vähe rohkem ning üritan keerulisema mudeli ette võtta. Kaks kultusliku lambot on juba valmis nokitsetud. Tundus loomulik, et nende kõrvale veel kolmas teha. Seekord siis eelmiste vähe modernsem sugulane. Võtan sellega rahulikumalt - paralleelselt nokitsen mõne Revelli mudeli kallal ka vahelduseks.

Pilt

Karbi sisu tundub esmapilgul päris hirmuäratav. Kere vaadates ka just kergem tunne ei ole :D Aga noh, sahtli põhjast vaatab veel hullem mudel vastu mis kunagi tulevikus lauale jõuab

Pilt

See mul täiesti esimene kogemus aoshima mudelitega :D Eks saab võrrelda kuidas see Revelli või Fujimiga on. Mudeliks siis Lamborghini Aventador Roadster. Originaalis on avatavate ustega - ma just eriti selle fänn ei ole. Enamjaolt istuvad avatavate ustega mudelitel need kõveralt või suurte paneelivahedega ees. Plaanis on vähe mõõta ja katsetada - kui on vähegi variant, et uksed saab juba enne värvimist külge liimida siis lähen tõenäoliselt seda teed. Hiljem kapis seistes ei ole plaanis neid nagunii avada. Aga eks näis - juttu sai palju - kas ka mudeliga hakkama saan, ma nii kindel ei ole. Aga proovin vähemalt :D
simo5555

Re: Aoshima Lamborghini Aventador Roadster

Peale riiulis vahtimise pole selle mudeli kallal väga midagi teinud :D Kõige rohkem häirib, et uksed on avatavad. Tundub nii ebavajalik disain - reeglina on selle tõttu uksed väga haprad ning vitriinis seistes neid nagunii ei ava. Saan aru, et mõnele meeldib kuid mulle mitte :D Seega plaan on nad niikuinii külge liimida. Ideaalis juba enne keretöid, et paneelivahed hiljem ilusad jääksid.

Seega sai pikalt mõõdetud, sobitatud ja nuputatud. Tulemus selline, et olen suht kindel, et saan uksed ette liimida juba väga alguses ning ei tohiks olla erilisi muresi salongi paigaldamisel (rõhk sõnal: "ei tohiks" :D ). Ehk võtan selle riski ja liimin nad kohe külge ning loodan, et pärast pikki keretöid ei avasta, et tegu oli suure veaga
Pilt

eks näis :D
Ints28
Elukoht: Põltsamaa

Postitus Postitas Ints28 »

Tõsine ehitus tuhin peale tulnud soojade ilmadega :D Loodame parimat, et su plaan paika peab.
simo5555

Kuna tegu on lamborghiniga mille kohta ei eeldaks, et sellel on kõveraid paneele või mittesobituvaid detaile siis sai hoolega mõõdetud.......ja veel mõõdetud...... ja veits veel ning siis esimesed liimitäpid peale pandud :D
Küljepaneelid said külge liimitud :D
Pilt

Siis avastasin selle mida arvasingi :D No ei istu need uksed ideaalselt ette. Pane kuidas tahad, paneelivahed on ikka paigast. Lisaks puudus uste ühel küljel igasugune tugi. Originaalis peaks seal olema ukse avamiseks mõeldud klambrid, aga minul jäävad need ära. Seega liimisin sinna üleliigsete juppide kastist leitud suvalised tükikesed.
Pilt

Ning liimisin uksed ette nii sirgelt kui neid vähegi külge liimida suutsin :D Jäi päris hea isegi - silma ei hakka
Pilt

Edasi sai salongijupid ettevalmistatud:
Pilt

Ning värvitud:
Pilt

Ning veits ka mootorit edasi tehtud:
Pilt
Pilt

Et igav ei oleks siis salong tuleb jälle kahes toonis :D Heleda tooni üritasin jälle ise kokku segada - jäi päris ilus isegi
Pilt
Vasta