Heller üllitas käesoleval aastal Peugeot 205 GTI- st täiesti uute vormidega komplekti. Kuivõrd see väike auto pakkus mõnele veel huvi, hakkas lumepall veerema ja pisukese järele utsitamisega jäid sinna külge veel mõned huvilised kinni. Ennu riiulid krabati mitmel korral Beebi-Peukaritest tühjaks ja lõpuks sai neid huvilisi üle kümne. Kuskil kõikvõima Facebooki jutunurkades sai õhku loobitud lubadusi, et teeme siis Minimaailma näituseks midagi valmis ja paneme rivi lauale. Siinkirjutaja on küll alles õrnalt skalpelliotsaga karpi riivanud, aga osadel pidavat juba progressi näidata olema. Mingit erilist regelemnti - sundi - korraldust ega igavest aupaistet või puhtast kullast karikaid ei plaanita välja jagada. Vist.....
Igatahes on oht, et kevadisel kirbusitalaadal saab näha mõnda kokku pandud Peugeoti. Kui keegi tunneb, et tahaks ühineda, siis absoluutselt ootame. Kas oma mudeli arenguid siin jagada või tulla kohale teisi "üllatama" on vist küll igaühe enda valik, aga käesolevaga on võimalus nüüd loodud. Kaunist lõppevat vana kõigile ja Pežoodele : LäksGo!
Tanel
Palju lõvikutsikaid, ehk Peugeot 205 hulgiehitus
-
Simmtann
-
Kkalle
- Elukoht: Tallinn
Re: Palju lõvikutsikaid, ehk Peugeot 205 hulgiehitus
Niisiis, pole saladus, et mina selle teema siia surusin ja teen ka otsa lahti. Idee pole muidugi minu, aga tunnetasin vajadust suurendada scene kõlapinda ja seega väljun oma tavalisest kastist ja võtan ka osa. Siia ruumi poleks ehk ka muidu naljalt end reganud. Aga hea nii,sest eks mõned autod ikka veel plaanis.
Pean mainima,et lood on siiski kummalised. Kuidas kirjeldada olukorda, kus sul on sadu karbis mudeleid, mida tahaks kõike teha, aga sa ostad endale vabatahtlikult täiesti muu suuna toote ja pealegi veel auto, mis su üsna külmaks jätab. Ilmselt mingit sorti enese piinamise vorm. Ja,et ma ilusat läikivat autot teha väga ei mõista ja objekt on piisavalt igav lihtsalt karbist teha, siis lasen käiku oma nägemuse. Väga radikaalseks ei lähe, aga idee on juba seni veidi loksunud ja hetkel liigun esialgset kava mööda.
Pean ütlema, et seni kujlunud ajaga oleks otse karbist mudel juba ammu valmis,sest võin kinnitada tegu on üsna hea mudeliga. Nii vähe kui ma auto mudelitest tean, siis sii non selgelt mindud uut disaini ja tavaline sisu vann lahendus on asendunud päris auto sarnase lahendusega. Osad sobivad hästi ja inseneering on kõrgemal tasmel. Otse karbist väga lust teha igale tegijale.
Hetkel ei jõua kõike üles tunnistada,mida olen teinud, vd panen avanguksühe pldi. Olen seni teinud nii vähe pilte, et ega suut muud polegi. Siit siis näha kuhu suunas idee liigub ja edaspidi siis täiendan:

Kk
Pean mainima,et lood on siiski kummalised. Kuidas kirjeldada olukorda, kus sul on sadu karbis mudeleid, mida tahaks kõike teha, aga sa ostad endale vabatahtlikult täiesti muu suuna toote ja pealegi veel auto, mis su üsna külmaks jätab. Ilmselt mingit sorti enese piinamise vorm. Ja,et ma ilusat läikivat autot teha väga ei mõista ja objekt on piisavalt igav lihtsalt karbist teha, siis lasen käiku oma nägemuse. Väga radikaalseks ei lähe, aga idee on juba seni veidi loksunud ja hetkel liigun esialgset kava mööda.
Pean ütlema, et seni kujlunud ajaga oleks otse karbist mudel juba ammu valmis,sest võin kinnitada tegu on üsna hea mudeliga. Nii vähe kui ma auto mudelitest tean, siis sii non selgelt mindud uut disaini ja tavaline sisu vann lahendus on asendunud päris auto sarnase lahendusega. Osad sobivad hästi ja inseneering on kõrgemal tasmel. Otse karbist väga lust teha igale tegijale.
Hetkel ei jõua kõike üles tunnistada,mida olen teinud, vd panen avanguksühe pldi. Olen seni teinud nii vähe pilte, et ega suut muud polegi. Siit siis näha kuhu suunas idee liigub ja edaspidi siis täiendan:

Kk
- Ivar S.
- Elukoht: Lääne-Virumaa
Re: Palju lõvikutsikaid, ehk Peugeot 205 hulgiehitus
Ega ma päris täpselt ei tea (veel) millega ma ennast just sidusin, aga ära see karp sai tellitud ja juba järgmisel aastal saan teada mis seal sees on.