Noorem tütar valis järgmise kiti välja ning tellisime mustal reedel ära.
Kuigi shiping on Modeliukaist odav, tegin seda veel mõistlikumaks sellega, et võtsin ka endale ühe uue - oma lapsepõlve lemmikauto (Gran Turismos peamine auto, millega sõitsin). Piilub sealt alt

Enne kui tütrega alustasime, kraapisin paneelivahed üle. Sama seeria Jimny ja Aventadoriga on kogemus olemas, et need on mõnes kohas üsna olematud ning paneelivahevärv ei voola sinna kuhu peab. Ja on ka kogemus, et paneelivahevärvita on need mudelid üsna mannetud. Kahju, et kered juba tehasest veidi sügavamate paneelivahedega ei tule. Kuna kitid on juba värvitud, siis vahesid graveerides jäävad servad ikkagi veidi karvased ning igakord, kui tööriist vahest välja hüppab, on viga jäädav. Nii ka mul juhtus 2 kohas. Nõme on see, et kuigi olen seda tööd juba päris mitme mudeliga teinud ja kui süvenenult graveerin, siis vigu ei juhtu... aga siiski iga projektiga tekib moment, kus tähelepanu väheneb ning error ongi majas

Esimene samm enne kui saab jubinaid külge suruda, on kleepsud.

Et joonistada ja värvida ka saaks, siis sodime maha numbrid, mis juba tehtud on.

Siin fotol on hästi näha esitiival tehase vormijälg.

Hetkel jõudsime siis nii kaugele. Kui ei eksi, siis kolm kleebist jäi veel külge panna enne kui päriselt ehitama saab hakata.

Nüüd kolmandat Aoshima Snap Kiti ehitades muutub natuke igavaks ja tekib virinakohti. Liiga palju on kleepimist!!! Rohkem võiks jubinatega tegelemist olla. Näiteks stangedes mustad alad võiks eraldi detailid olla, mille saab "snap" meetodil külge suruda. Sama lugu küljeventidega, embleemidega jne. Kui tütrel peale seda projekti veel jaksu, siis proovime mõne teise firma snapi. Siiamaani olen Aoshimat eelistanud, kuna neil kõige suurem valik ja üldiselt lahedad autod valikus.