'66 Chevrolet Impala

autod, bussid, veokid
simo5555
Elukoht: Tartu

Re: '66 Chevrolet Impala

Postitus Postitas simo5555 »

Sai siis paljukiidetud revelli kroomsprei ära katsetatud :D

Pilt

Lasin värvi purgist välja ning airbrushi
Pilt

Värvisin aknaääred musta tamiya lakkvärviga üle ning revelli värv selga :D
Pilt

Väga lahe jäi :D
Pilt

Olen selle mudeliga jõudnud nüüd punkti kus eelmine kord pooleli jäi :D Vast saan seekord selle kokku ka
simo5555

Veits veel nokitsenud :D äkki saan täna isegi mudeli kokku

Ninaraam kokkuliimitud:
Pilt

Pidurivõimendi ja tulemüür valmis :D
Pilt

Hea nipp on tuleklaaside ääred musta markeriga üle tõmmata. Teen seda suht igal korral - minu silmis ei jää klaasidele nii plastiku välimus :D
Pilt

Ja klaasid ka külge liimitud :D
Pilt

Salong sees, põhi all ning ootab mootorit :D
Pilt
simo5555

Ei viitsinud täna ikka lõpuni laduda :D Lasen liimil enne ilusti ära kuivada.

Aga siiski :D Mootor sai sisse tõstetud
Pilt

Ja jupp aega igast voolikute ja juhtmetega möllatud, et kõik ära sobituks :D ei saaks öelda, et lihtne oli - päris mitu korda tuli ropendada
Pilt
Pilt

Põhi ka koos :D
Pilt

Ja tagumik ka :D
Pilt

Ukselingid, küljepeeglid ja numbrimärgid veel jäänud. Mõni vesikleepsuke ka ja valmis ta ongi :D
simo5555

Ja valmis :D

Pilt

Teen hiljem rohkem pilte :D
simo5555

Hunnikuga pilte :D
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Nüüd järgmise mudeli aeg :D
Simmtann

Postitus Postitas Simmtann »

Väga õnnestunud tükk jällekord. mulle eriti meeldib seekord värvi struktuur ja läige. Et ta ei ole päris peegliks nühitud vaid selline mõnus naturaalne. Virisemise kohapealt võib ära mainida juba kuskil taustavestlustest läbi jooksnud summuti otsad, mida saaks lihtsa vaevaga palju paremaks ja pinstripe kleepsud on jäänud paneelivahede kohalt läbi hammustamata. Kiidan siin avalikus ruumis veel seda otsust, et pilte mõõtu lõigata. Cropitud fotol tuleb auto palju paremini esile, selles osas tubli pealehakkamine.
simo5555

Simmtann kirjutas: 19. 08. 2025 9:42 Väga õnnestunud tükk jällekord. mulle eriti meeldib seekord värvi struktuur ja läige. Et ta ei ole päris peegliks nühitud vaid selline mõnus naturaalne. Virisemise kohapealt võib ära mainida juba kuskil taustavestlustest läbi jooksnud summuti otsad, mida saaks lihtsa vaevaga palju paremaks ja pinstripe kleepsud on jäänud paneelivahede kohalt läbi hammustamata. Kiidan siin avalikus ruumis veel seda otsust, et pilte mõõtu lõigata. Cropitud fotol tuleb auto palju paremini esile, selles osas tubli pealehakkamine.
:D Suur tänu! Tegelikult üritan igal korral teadlikult värvi jätta nii, et ta ei näeks välja nagu glasuuritud pontšik - vahest õnnestub paremini, vahest mitte nii hästi :D Ei teagi miks mulle nii rohkem meeldib - minu enda kiiks vist. Minu silmis jätab nii mudelist reaalsema mulje äkki - ei teagi.

Sumpsi otsad häirivad nüüd ennastki veits - eks see lõpu kokkupaneku värk ole veits. Mässasin päris pikalt nii ukselinkide kui ka peeglitega (need on sellel mudelil eriti lolli lahendusega kus peeglit peab eraldi veel kokkuliimima) kus pidin kõigile metallist traadid sissepoole puurima-liimima, et need paremini paigal püsiks - sumps jäi lihtsalt tahaplaanile ning kokkulappides oli puurist juba nii siiber, et nii ta jäi. Samas hea lihtne asi mida korda teha - teen tõenäoliselt ära ikka.

Kleepsude kohapealt sama asi :D Nende panek oli juba nii rõve, et ei julgenud noaga veel hiljem kallale minna. Samas õpin iga mudeliga midagi uut nii,et edaspidi targem jälle :D

Tegelikult tahtsin koopaääri ka kroomiks värvida, aga seda ma eriti hästi ei oska :D ei hakanud riskima ka teise mudeli käkki keeramisega
Vasta