Simmtann kirjutas: 19. 08. 2025 9:42
Väga õnnestunud tükk jällekord. mulle eriti meeldib seekord värvi struktuur ja läige. Et ta ei ole päris peegliks nühitud vaid selline mõnus naturaalne. Virisemise kohapealt võib ära mainida juba kuskil taustavestlustest läbi jooksnud summuti otsad, mida saaks lihtsa vaevaga palju paremaks ja pinstripe kleepsud on jäänud paneelivahede kohalt läbi hammustamata. Kiidan siin avalikus ruumis veel seda otsust, et pilte mõõtu lõigata. Cropitud fotol tuleb auto palju paremini esile, selles osas tubli pealehakkamine.

Suur tänu! Tegelikult üritan igal korral teadlikult värvi jätta nii, et ta ei näeks välja nagu glasuuritud pontšik - vahest õnnestub paremini, vahest mitte nii hästi

Ei teagi miks mulle nii rohkem meeldib - minu enda kiiks vist. Minu silmis jätab nii mudelist reaalsema mulje äkki - ei teagi.
Sumpsi otsad häirivad nüüd ennastki veits - eks see lõpu kokkupaneku värk ole veits. Mässasin päris pikalt nii ukselinkide kui ka peeglitega (need on sellel mudelil eriti lolli lahendusega kus peeglit peab eraldi veel kokkuliimima) kus pidin kõigile metallist traadid sissepoole puurima-liimima, et need paremini paigal püsiks - sumps jäi lihtsalt tahaplaanile ning kokkulappides oli puurist juba nii siiber, et nii ta jäi. Samas hea lihtne asi mida korda teha - teen tõenäoliselt ära ikka.
Kleepsude kohapealt sama asi

Nende panek oli juba nii rõve, et ei julgenud noaga veel hiljem kallale minna. Samas õpin iga mudeliga midagi uut nii,et edaspidi targem jälle
Tegelikult tahtsin koopaääri ka kroomiks värvida, aga seda ma eriti hästi ei oska

ei hakanud riskima ka teise mudeli käkki keeramisega