Roheline Gaz 69 ja 69A, need kah tuleviku värk, või saab juba kohe ? Olen ise sellise päriselt taastanud ja äial on mõlemad mudelid päris masinatena ideaali taastatud ja on väga hinge lähedased ,masinad Mudelid piltidel väga ilusad.
Hunt kirjutas:Roheline Gaz 69 ja 69A, need kah tuleviku värk, või saab juba kohe ? Olen ise sellise päriselt taastanud ja äial on mõlemad mudelid päris masinatena ideaali taastatud ja on väga hinge lähedased ,masinad Mudelid piltidel väga ilusad.
.
GAZ 69 ja 69A on tuleviku mudelid .
Ajakirja seerias aga oma GAZ 69 olnud №11 all, ka sel aastal GAZ 69A on oodata (№59) . Igaks juhuks lisan jälle seda, et nende kahte mudelite tootjad on erinevad -Avtoprom´i jaoks -Hongwell , ajakirja seeria jaoks-aga IXO.
Nürnbergis olid väljas nii Gaz 52 kui ka 53 mudelite prototüübid ja mingeid muid mudeleid, millede hieroglüüfidest ei suutnud marki välja lugeda. Kahjuks mul pilte neist pole.
autolegends.org foorumi andmetel on avtopromi sigullide soovituslik hind 2500 rubla, ehk see peaks olema €63 ehk ligi 1000 eeku. http://autolegends.org/forum/viewtopic. ... 2&start=20
(Sealt ka mõned UltraDMA produtseeritud miilitsapildid)
KRW modelsis on IXO 1:18 (eel)müügis £47.95, see on ca €56,5, ehk alla 900 eegu.
Eelmisel aastal olid selles teemas kiired ajad.Autosid tuli nagu Vändrast laudu.
See aasta näidatakse uusi ja uusi ideid,aga kas millaski midagi liikuma ka hakkab?
Viskimees kirjutas:Eelmisel aastal olid selles teemas kiired ajad.Autosid tuli nagu Vändrast laudu.
See aasta näidatakse uusi ja uusi ideid,aga kas millaski midagi liikuma ka hakkab?
Selline vaikne vaheaeg tekkinud , jah , aga kõik on ees . Lubati , et märtsi lõpuks GAZ-AA´d ja GAZ 69A´d Venemaale saabuvad (kui rääkida Avtopromi mudelitest )