Tavaliselt on mul värvitoon, veljevalik ja muu stilistika alati enne ehitamist juba selge. Aga kuna Nissani ehitus tuli natuke üllatusena, siis seekord mul kohe algul kindlaid plaane polnud. Lõpuks sain värvi osas inspiratsiooni Soome Nissan S15'lt, mida see suvi Haven Kakumäel toimunud Statement üritusel nägin. Ühtlasi oli see ka üks mu lemmikuid seal üritusel.
Tavaliste vesidekaalide asemel ostsin realistlikumad Zoom On'i embleemid. Esimesel fotol olev tuuningkapott on tulevase garaaži dekoratsioon ning päriselt läheb käiku tagasihoidlikum kapott. Komplektis oli kapotte kaks tükki.
Saage tuttavaks, tema on SILVI.
Pagasnikulukk sai ka taolise läikiva kleebise.
Ja ukselukud
Ainukesed dekaalid mida kere peal kasutan, on Spec-R embleemid.
Nüüd Pro Scale 2K lakk peale ja plastkarpi küpsema.
Seda, kas läikivate embleemide kleepimine enne lakki oli õige otsus, ma ei tea

Tegin ma sellepärast niipidi, et vastasel juhul oleks kartnud, et kui kerelt tolmu pühin, tõmbab embleemi lahti. Lakkimine kahjuks ei tulnud kõige paremini välja. Lakikihti jäi päris palju suuri tolmutükke. Kui muidu on vaikselt käe sisse kujunenud töövõte, et enne esimest värvikihti puhun airbrushiga õhku detailile - tolm maha, siis ilmselt pabinast nüüd unustasin seda teha

Nüüdseks on lakk juba 2 nädalat kuivanud ja lähiajal hakkan vesilihvima. Siis näeb, kui heaks saab.