Teen ka väikse update, kuigi palju pole jõudnud teha.
Ei tea, kas Aoshima kvaliteet... Muidu ma stangesid ei taha enne värvimist külge liimida, kuid tänu sellele, et nii esi kui ka tagumise stange servad välja vaatavad, ei julgenud ma neid peale värvimist liimida. Hea võimalus ka proovida, kuidas jääb tulemus selliselt, nagu üsna paljud teevad - liimivad kõik kereosad külge ja siis värvivad. Ise olen skeptiline selles osas. Kaovad ju paneelivahed...
Teibiga tõmbasin servad surve alla ja lisasin plastikust veel lisapunkte, kuhu rohkem liimi saaks panna.
Kuna eelmise mudeli veljesuurusega läksin veidi alt, siis nüüd suhtun natuke tõsisemalt velje valikusse. Plaan on ehitada auto selliselt nagu ta päriselt on, seega jäävad kindlasti TE37. Küll aga tellisin netist kaks jooksu veidi suuremaid TE37. Enne velgedega tegelema ei hakka, kui saab rohkem valmis autole neid alla proovida.
Väiksemaks lihvitud küljekarbilisad on külge liimitud. Lisaks väiksemaks tegemisele lihvisin ka plastmassi õhemaks. Kõige rohkem häirib taoliste kerelisade puhul see skaalamudelitel, et võrreldes 1:1 skaalaga jäävad visuaalselt kõik lisad palju paksema materjaliga. 24 korda õhemaks detaile saada, siis ei jäägi vist materjali alles

Parandasin ka küljekarbilisade istumist kere külge.
Kuna päris Top Secreti autol on puur sees, siis peab ka minu ehitatud skaalamudelil puur sees olema. Kit tuli ilma ning tänavaauto sisuga. Õnneks oli mul üks JGTC Supra kit varuosadeks kust sain puuri, mille R34 parajaks modifitseerin.
Siit on näha, et ka sisu läks sheivimisele, et meenutaks rohkem päris autot, mille koopia see on.